belkafoto (belkafoto) wrote,
belkafoto
belkafoto

Подметные письма.

E- mails de este tipo ahora corren por Catalunya. La lengua – nativa.
ADVERTIMENT

a tots els militars espanyols que es desplacin a Catalunya amb els tancs que:

a) Un cop a Barcelona, els tancs que entrin per la Diagonal hauran d’aparcar al Passeig de Gràcia; els que entrin per la Meridiana, ho faran al Passeig de Sant Joan. Avisem als conductors dels tancs que als que aparquin en doble fila se’ls emportarà la grua municipal.

b) Entenem que els espanyols no sabeu el que és un peatge, perquè al vostre país no n’hi ha, però aquí són de pagament obligatori. Intenteu evitar el del Túnel del Cadí. (Aquest no el desitjo ni al meu pitjor enemic.) És recomanable que vingueu més de 3 en un tanc: així us faran descompte, si teniu Teletac. El fet de no pagar un peatge serà sancionat amb una multa de 100€.

c) Tots els tancs participants han de tenir la ITV al dia. Si la necessiteu d’urgència, pregunteu pel senyor Oriol Pujol.

D) Si veieu que la gent no us fa cas, no us enfadeu, és que estarem treballant!

 

Tags: locales, protestas, separación
Subscribe

 • Процесс 2

  01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16

 • Турецкая правда

  Ивлин Во — Нэнси Митфорд, 19 мая 1959 <…> Турецкий посол сказал о «Лолите» (непристойной книге, пользующейся популярностью в Америке): «Я…

 • Девочко

  Девочкомальчик (старые новости) В далеком 2018 году где-то в солнечной Испании произошло мелкое происшествие. Полицейский, находящийся вне службы,…

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

 • 2 comments